Mediatoren
Met ingang van het schooljaar 2016-2017 hebben we weer 6 nieuwe mediatoren die bemiddelen bij conflicten. Pepijn, Sena, Rania, Andrea, Sude en Mats komen het team uit groep 8 versterken.

Daarom kiezen voor onze brede school


• onderwijs en opvang onder één dak
• een klimaat waarin geleerd wordt
• uitstekende resultaten
• een actief en positief klimaat
• grote ouderbetrokkenheid
• naschoolse activiteiten

Brede School Kors Breijer is een kleurrijke, open, christelijke school waar kinderen uit verschillende milieus en culturen elkaar ontmoeten. De school biedt een veilige omgeving waarin kinderen op een verantwoorde manier kunnen leren en opgroeien.

Kom eens langs en proef de sfeer! Of bel voor informatie naar 0294 412050.

 

 

Ouderraad

Wij vinden de hulp van ouders van groot belang voor de school. Dat kan o.a. door zitting te nemen in de Ouderraad. Jaarlijks worden er ouders gekozen in de Ouderraad op voorstel van de zittende leden. Een ieder die belangstelling heeft voor dit werk kan dit aan ons kenbaar maken. De Ouderraad (OR) bestaat uit een groep ouders en twee tot drie teamleden, die de school en het team ondersteunen bij activiteiten en in een aantal gevallen de regie in handen nemen. Formeel wordt met de instelling van de Ouderraad beoogd de relatie tussen de ouders enerzijds en de medezeggenschapsraad, het bevoegd gezag en de school anderzijds te bevorderen en wel op zodanige wijze dat de OR bijdraagt aan het optimaal functioneren van het onderwijs.
De OR bestaat uit de volgende leden: Annemieke Petrignani (Voorzitter), Louisette den Boer (Vice-voorzitter, PR), Jantine Galesloot (Penningmeester), Ilse van Stuivenberg (secretaris), Nynke Venema-Taat (PR), Emine Bilderici (algemeen lid), Paulien Adriana Swarts van Koolwijk (algemeen lid), Annette van Dijk (algemeen lid), Annemarie Hooijer (teamlid) en Sanne Swier (teamlid).
In bijgaand document stellen wij ons voor.


De OR beschikt over een reglement, waaraan alle OR leden zich dienen te houden. Dit reglement is op te vragen bij de Ouderraad.
Wij houden ons o.a. met de volgende activiteiten bezig:
• Grote Ouderavond
• Sportdag
• Bonte Breijeravond
• Sinterklaas-, Kerst- en Paasviering
• Avondvierdaagse
• Ondersteuning bij afscheidsavond van groep 8

Verder organiseert (of ondersteunen) wij bij een aantal activiteiten, zoals:
• Jaarlijks terugkerend feest (wisselend thema)
• Kinderboekenweek
• Het bijhouden van interessante artikelen in ‘Ouders & Co.’

Ouderbijdrage
Zoals u weet brengt het organiseren van activiteiten kosten met zich mee. Alle activiteiten van de OR worden gefinancierd door de jaarlijkse ouderbijdrage. Deze bijdrage wordt gebruikt om extra activiteiten te doen die niet tot het gewone onderwijs behoren. Dit zijn vaak activiteiten die het extra leuk maken voor uw kind op onze school zoals de vaste uitgaven voor Sinterklaas, Kerst, Pasen, het schoolkamp, schoolreisje, afscheidsavond groep 8, de versnaperingen van de avondvierdaagse, het aanvullen van de excursiepot, decoratiemateriaal voor de klassen, maar ook zaken als de aanschaf van luizenzakken en de vergoeding voor de luizencontrole worden van de ouderbijdrage betaald. De ouderbijdrage is vrijwillig, maar ligt op de Kors Breijerschool onder het landelijk gemiddelde. Daarom vraagt de OR u met klem uw ouderbijdrage te voldoen zodat wij samen met u een goed schoolklimaat voor uw kind kunnen creëren.

U kunt de ouderraad bereiken door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jaarverslag schooljaar 2013-2014

Agenda

Januari 2018
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Binnenkort

Geen evenementen