Nieuws

13 december 2019

Sint op school

Vol verwachting klopten de hartjes van alle kinderen, maar ook van de ouders. Sint zou op de ochtend van 5 december met een helikopter op het grote schoolplein landen! 

Sint op school
De kleuters hadden daarvoor een grote H op het schoolplein gemaakt. Maar het was die ochtend te mistig en te glad om op het schoolplein te landen. Daarom is Sint op de voetbalvelden geland en zijn hij en twee pieten door Marja opgehaald. Zij kwamen met hoge snelheid, luid toeterend aangereden.

Er volgde een warm welkom op het schoolplein. Renée heeft de Sint toegesproken en de kinderen hebben uit volle borst gezongen. Daarna gauw naar binnen om de warmte op te zoeken.

De Sint begon zijn bezoekjes aan de kinderen van het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal. Hij werd getrakteerd op mooie liedjes. De Pieten hadden zakken vol cadeaus voor de kinderen meegenomen.

Na een heerlijk kopje koffie voor de Sint, waren de kleuters van groepen A t/m D aan de beurt. Zij zaten al te wachten in aula.
Sint en de pieten namen plaats op het podium. De kinderen hadden dansjes en liedjes ingestudeerd. De Sint was heel verrast! Hij was blij met alle mooie tekeningen die hij kreeg. Ook voor de kleuters hadden de pieten zakken met cadeaus meegenomen.

Daarna waren de groepen 3 en 4 aan de beurt. Ook zij wachtten de Sint op in de aula. Sint werd getrakteerd op leuke optredens. En mooie gedichtjes! Als beloning kregen ook zij cadeaus van de pieten mee.

Nu was het tijd voor de bezoekjes aan de groepen 5 t/m 8. Deze groepen hebben de Sint dit jaar weer geholpen en mooie surprises voor elkaar gemaakt. De surprises hebben vanaf 2 december in de aula gestaan, zodat iedereen ze kon bewonderen. Wat een mooie creaties!

De kinderen vonden het leuk dat hij even bij ze in de klas kwam. Er werden liedjes voor hem gezongen of dansjes gedaan.

 

Het was een hele geslaagde dag. We hebben heel veel blije gezichten gezien!